fredag 30 augusti 2013

Quo Vadis?

Man skulle tro att följande text handlar om t.ex. Saudi-Arabien men det är Storbritannien i det "kristna" Europa som beskrivs.
Läs hela texten här: Kampen för verklig religionsfrihet i Storbritannien fortsätter (Martyrkyrkans vänner)

" ...Exempelvis så beordrades församlingen All Nations Church i södra London att inte använda sitt ljudsystem för att undvika att väcka anstöt hos (de muslimska) grannarna, en kristen sjukskötare hotades med disciplinära åtgärder när hon vägrade ta av sig det kors hon – utan klagomål – burit i sin halsked i under sina 30 år i arbetet, medan en annan sjukvårdare och professionell fostermor (med erfarenhet av att ha tagit hand om 80 barn) ströks ur registret för att hon inte hindrat en 16-årig flicka att konvertera från islam till kristendom.
 En kristen som i 18 år arbetat med att förhindra hemlöshet avskedades för att han berättat om sin tro för en klient som förlorat allt hopp. Dessa är endast några exempel från tidigare års händelser, men utvecklingen fortsätter tyvärr. 
Medan kristna ofta tystas ned, går islamiseringen framåt och islamistiska fundamentalister blidkas av kortsiktiga politiker som saknar politiskt mod och önskar politiska fördelar. Den oberoende tankesmedjan Civitas rapporterade redan för några år sedan att det i Storbritannien finns 85 sharia-domstolar som verkar öppet, uppmanar till olagliga handlingar och bryter mot mänskliga rättigheterna utan straff..."

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja mår dåligt, då ja ser hur israeliterna behandlar palestinare. Det är förföljelse och dödande av oskyldiga människor dagligen. Du kan inte vara så blind att du försvarar Judarna i allt, de håller på att bli som nazister själv.Otroligt hård övervakning av alla palestinare, inga rättigheter. Du beter dig inte som en kristen om du blundar ögorna för det palestiniska folket.

Daniel sa...

Kommentaren behandlar inte inlägget och innehåller inga fakta.
Lite om de palestinska arabernas rättigheter i olika länder:
De palestinska araberna som bor i Israel har fulla medborgerliga rättigheter.
De araber som bor på de palestinska självstyrelse områdena ( de flesta bosättningscentra på västbanken och hela Gaza)har det sämre ställt men det får de till stor del skylla på de egna ledarna.(Ex.Trots att mandatperioden för både parlamentet och presidenten har gått ut för länge sedan har man inte ordnat nya val.)
De palestinska araber som bor i flyktingläger i grannländerna Libanon och i det krigshärjade Syrien har det sämst ställt men inte heller de kan skylla på Israel.Det är de egna broderfolken som vägrar ge dem medborgerliga rättigheter.